Qi Noodle House
       
     
Lighting Concept
       
     
Entrance View
       
     
Interior View
       
     
Interior View
       
     
Diagram
       
     
Public vs Private Diagram
       
     
Area Designations
       
     
Diagram
       
     
Diagram
       
     
Qi Noodle House
       
     
Qi Noodle House

We designed big metal skins resembling a white and light embroiderer volumes following the concept of shell with the exterior made of aluminum and the inside painted white. This space, furnished with volumes, creates a fluid ambiance which allows the flow of both light and people, in dialogue with both the inside and the outside of the restaurant, towards Washington Avenue. Only people can active this space following fluid paths which foresee pauses in limited areas dedicated to the experience, which is the food.

Project Name: QI Noodle House
Location: Espanola Way-South Beach
Completion Date: TBD
Total Area: 2500 sq ft
Client: Private
Design:Studio Hugo Mijares 

Lighting Concept
       
     
Lighting Concept
Entrance View
       
     
Entrance View
Interior View
       
     
Interior View
Interior View
       
     
Interior View
Diagram
       
     
Diagram
Public vs Private Diagram
       
     
Public vs Private Diagram
Area Designations
       
     
Area Designations
Diagram
       
     
Diagram
Diagram
       
     
Diagram